Emmi Jansson

Kohti parempaa kommunikaatiota ja vuorovaikutusta lapsen kanssa

Lapsikuiskaaja ®

Lapsikuiskaaja ®

Valmennusta NEPSY:n ja NLP:n keinoin

Palautteita koulutuksistani

Emmi oli tosi positiivinen ja energinen ja periaatteessa antoi esityksellään esimerkkiä siitä mistä puhui (vuorovaikutuksen hyvistä puolista). Kiitos paljon koulutuksesta!

Pidin kovasti Emmin tavasta esittää asiat. Hän oli selkeä ja tiesi mistä puhui. Hän kertoi ihanasti nuorille ohjaajillemme, kuinka tärkeää työtä he tekevät ja arvosti heitä alansa asiantuntijoina. Kokonaisuus oli hyvä ja konkreettiset esimerkit lasten kohtaamisesta tärkeitä. Mielestäni Emmi puhui hyvin kuuntelijoiden iän huomioiden.

Hyödyllinen ja silmiä avaava koulutus. Nosti mieleen omia toimintatapoja, jotka ovat pinttyneet valmentamiseen vuosien aikana. Sain siis vinkkejä ja muistutusta oman vuorovaikutuksen päivittämiseen.

Emmi nosti koulutuksessa monta hyvää asiaa esille. Koulutus oli nuorille ohjaajille loistava paketti, mutta sopisi ihan aikuisillekin. Otan näitä vinkkinä ja muistutuksena esille tulevassa koulutuksessa = arvot ja toiminta.

Kiitos positiivisesta ja elämänläheisestä valmennuksesta! Emmi otti niin paljon mielenkiintoisia ja omakohtaisia kokemuksia herättäviä asioita esiin, että niistä olisi voinut keskustella vielä enemmän porukalla.

Hyvä, että koulutuksessa korostettiin lasten huomioimista yksilöinä. Itselle ainakin jäi mieleen miellejärjestelmät ja kontaktin luominen lapsen kanssa. Hyviä vinkkejä myös esimerkiksi lasten rauhoittamiseen.

Kiitos paljon kattavasta koulutuksesta! Emmi oli saanut lyhyehköön aikaan monipuolisesti asiaa ja kävi aiheet mielenkiintoisesti läpi. Koulutustilanne oli myös kivan rento. Emmi oli myös kivasti miettinyt esimerkit meille liikuntaa ohjaaville sopiviksi, eikä puhunut vain yleisellä tasolla.

Mielenkiintoisella tavalla kerrottua asiaa ja hyvin tuotiin voimistelu-esimerkkejä mukaan niin, että ymmärsi miten voi hyödyntää itse. Varsinkin lasten erilaiset tavat ymmärtää asioita visuaalisesti yms. oli silmiä avaavaa.

Ollaan yhteydessä!

Autan sinua parempaan vuorovaikutukseen ja kommunikointiin lapsesi kanssa. Ole rohkeasti yhteydessä – katsotaan, mikä olisi juuri sinulle sopiva valmennusmuoto!

Yhteystiedot

Voit laittaa sähköpostia minulle osoitteeseen [email protected]

Puhelinnumero 040-7755960

Y-tunnus 3012238-3

Postiosoite PL 49 11111 Riihimäki

Sosiaalinen media

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella